containere birou containere santier containere modulare

Module containere

Euromodule ofera spre vanzare module containere, la preturi de producator.

Module containere de vanzare

Suntem specializati in productia si vanzarea de module containere. Vindem si inchiriem module containere in toate orasele din Romania. Module containere pentru santier - Pentru organizarea de santier, oferim o gama variata de module containere, ansambluri din mai multe module, conform necesitatilor dumneavoastra. Exemple gasiti in galeria foto, iar pentru o alta configuratie ne puteti contacta la telefon: 0723.569.929 sau pe e-mail: info@tehnocontainere.ro.

Modulele se pot etaja, rezultand spatii etajate, cu scari exterioare sau interioare.
Se pot adapta pentru utilizarea atat pe santier, cat si ca sedii de firma, spatii de cazare - cazarea muncitorilor, cazare in regim hotelier, hale de depozitare, etc.

Ansamblu containere birou - Cotnainerele birou se pot combina pentru a forma module de containere. Realizam ansamblu containere din doua sau mai multe module, utilizand containere birou modulare. Containerele birou modulare permit asezarea pe orizontala si pe verticala, pe mai multe nivele.

Module de locuit - Realizam module de locuit (case modulare sau case de vacanta la cheie), dotate conform cerintelor dumneavoastra. Sunt facute din containere modulare, se pot uni mai multe module intre ele, rezultand un spatiu deschis mare, cu posibilitati multiple de compartimentare.

Module depozitare - Modulele depozitare sunt utilizate pentru depozitarea marfurilor. Mai sunt utilizate si pentru depozitarea materialelor mici si a utilajelor, in organizarile de santier.

Vanzare module containere - Pentru detalii vanzare module containere ne puteti contacta la numarul de telefon 0723.569.929 sau prin e-mail: info@euromodule.ro.

» Vezi oferta preturi module containere